1 IUNIE – Sărbătoarea Copilăriei, la Sebeş. Vezi aici programul detaliat al evenimentelor:

1 IUNIE – Sărbătoarea Copilăriei, la Sebeş. Vezi aici programul detaliat al evenimentelor:

1 IUNIE – Sărbătoarea Copilăriei, la Sebeş. Vezi aici programul detaliat al evenimentelor:
mai 30
14:58 2017

1 IUNIE

Sărbătoarea Copilăriei, la Sebeş

O veritabilă caravană a bucuriei, cu îngheţată, premii şi surprize pentru toţi copiii, în 3 puncte ale oraşului

Primăria Municipiului Sebeş a pregătit, în acest an, un eveniment plin de surprize şi cu multă veselie, pentru a marca sărbătoarea copilăriei, 1 Iunie 2017. O caravană a voioşiei va străbate oraşul, astfel încât toţi copiii care vor sosi la punctele de întâlnire să primească îngheţata produsă la Sebeş, multe cadouri şi zâmbete!

Primul eveniment din agenda zilei îl consemnăm la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Aici am plănuit, la ora 10.00, în parteneriat cu Spitalul Municipal, o întâlnire emoţionantă cu copiii născuţi la Maternitatea Sebeş, de-a lungul timpului.

Începând cu ora 11.00, va avea loc prima întâlnire cu cei mai voioşi cetăţeni ai oraşului, în cadrul Şcolii Gimnaziale din Petreşti.  

La ora 13.00, în Parcul Primăriei, prinde viaţă un tărâm al jocurilor şi al distracţiei. Vor avea loc numeroase concursuri, surprize, spectacole şi vor fi acordate multe premii. Animatorii şi personajele preferate ale copiilor vor fi gata de joacă şi de distracţie. Atmosfera de poveste va fi conturată prin intermediul Grupului Skepsis, care va prezenta spectacolul „Hansel și Gretel”. Cei mici se vor distra alături de Trupa cu Moţ în frunte, Pic ţi Poc, Valiza femecată, Alexandra şi Adrian Pamfilie. Şcolile partenere ne vor oferi momente artistice, iar sportul şi spiritul de competiţie vor fi recompensate cu premii binemeritate. Un tobogan gonflabil cu acces gratuit pentru copii, activităţile recreative, pictura pe față, cele mai iubite jocuri ale copilăriei,  muzica și dansul vor transforma Ziua Copilului într-un adevărat festival.

La ora 17.00, caravana veseliei se va deplasa către al treilea punct de întâlnire: parcul din cartierul M. Kogălniceanu.

Îngheţată, dulciuri, voioşie, tombole cu surprize îi aşteaptă pe copii în toate cele trei locaţii. Primarul Dorin Nistor va fi în mijlocul celor mai mici cetăţeni ai oraşului pentru a se asigura că veselia va fi cea care va menţine ritmul zilei. O zi care sperăm să fie păstrată în albumul cu cele mai frumoase amintiri.

          Vă aşteptăm, cu drag!

Share

About Author

Tudor Muresan

Tudor Muresan

Related Articles

0 Comentarii

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *