DUPÃ-AMIAZÃ DE POVESTE, VINERI, ÎN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL ,,LUCIAN BLAGA” SEBEŞ

DUPÃ-AMIAZÃ DE POVESTE, VINERI, ÎN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL ,,LUCIAN BLAGA” SEBEŞ

DUPÃ-AMIAZÃ DE POVESTE, VINERI,  ÎN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL ,,LUCIAN BLAGA” SEBEŞ
mai 14
09:51 2018

Povestea Festivalului Internaţional ,,Lucian Blaga” continuã… În dupã-amiaza zilei de vineri, 11 mai 2018, a avut loc festivitatea de premiere a câştigãtorilor Concursului Naţional de Creaţie Literarã şi Artã Plasticã ,,Laudã seminţelor celor de faţã şi-n veci tuturor”, ediţia 2018, gãzduitã în grădina Muzeului Municipal ,,Ioan Raica” din Sebeş.

Festivitatea a fost precedatã de momentul solemn al decernãrii titlului de cetãţean de onoare al Municipiului Sebeş Excelenţei Sale domnului academician Alexandru Surdu şi domnului profesor universitar doctor Eugeniu Nistor, în prezența primarului Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor.

Atmosfera festivă a fost asigurată de Fanfara din Petrești și de Ordinul Cavalerilor de Muhlbach, care au creat un ceremonial special distinșilor oaspeți ai Municipiului Sebeș.

În completarea unei dupã-amieze de vis, trupa de teatru ,,Cam atât”, formatã din elevi ai Liceului Tehnologic Sebeş, alături de coordonatorul, doamna profesoarã Sanda Burţã, au pus în scenã piesa de teatru ,,Arca lui Blaga”. 

Seara s-a încheiat magic, prin spectacolul ,,De la operã la rock”, pe scena amplasatã în Parcul Tineretului din Sebeş. Felicia Filip, trupa Iris şi Cristi Minculescu, naistul Radu Nechifor, acompaniaţi de Kamerata Astra au încântat publicul cald din Sebeș.

Share

About Author

Tudor Muresan

Tudor Muresan

Related Articles

0 Comentarii

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *